Vocht in huis?

EDP vochtbestrijding

De oplossing voor al u vochtproblemen!

Over ons.
EDP vochtbestrijding is een bedrijf uit limburg met eigen uitvoerders (vader & zoon). Wij bieden u de oplossing voor al u vochtproblemen, dit zowel voor het injecteren tegen opstijgend vochtwaterdicht maken van kelders, plaatsen van ventilatie tegen condensatie en impregneren van gevels tegen doorslaand vocht.

Maar ook voor al u pleister- & renovatiewerken kunt u bij ons terecht.

Vochtproblemen zijn ongemakken waar veel mensen wel eens mee te kampen krijgen in hun woning. De meeste vochtproblemen komen voor in oudere woningen maar, in nieuwe woningen kan dit ook ontstaan door een verkeerd geplaatste waterkeringslaag.

De reden waarom woningen vaak last hebben van vochtproblemen, is het gebrek aan roofing en andere vochtwerende materialen in muren en daken. De bouwtechnieken die in oude woningen immers gebruikt werden, worden soms pas bij grondige renovatie van de woning ontdekt, waardoor heel wat vochtproblemen kunnen opgelost worden.

Zo bestaan verschillende soorten vochtproblemen. De meest voorkomende soorten van vocht zijn opstijgend vocht, condensatievocht en doorslaand vocht. Afhankelijk van het soort vochtprobleem zal EDP vochtbestrijding er de juiste behandeling voor uitvoeren. Het is dan ook zeer belangrijk een correcte analyse te doen vooraleer we de vochtbestrijding kunnen gaan uitvoeren.

Een correcte analyse voor vochtproblemen is belangrijk omdat de plaats waar het vocht zichtbaar is niet altijd overeenstemt met de plaats waar de oorzaak van het vochtprobleem bevind.

Opstijgend vocht

Vocht onderaan de muren, loskomend behang/pleisterwerk.

Meer informatie

Kelderdichting

Water in de kelder, slechte geuren of schimmels op de muren.

Meer informatie

Condensatie problemen

Natte ramen, schimmel op de muren of een muffe geur in huis.

Meer informatie

Klanten over ons.

Mevr. De vos 
Bree,

Pas een huis gekocht en ontdekt dat er opstijgend vocht was. Leken als we zijn, zaten we even met de handen in het haar. Drie experts laten komen. Het was ons al snel duidelijk dat EDP Bouwvaria er met kop en schouders bovenuit stak. Zeer goede uitleg, heel vriendelijk en totaal niet opdringerig, professioneel en de dag zelf al een offerte ontvangen.
Onze keuze was snel gemaakt.
Ondertussen is het vocht behandeld...afspraken zijn goed nagekomen, alles mooi afgedekt, zeer mooi afgewerkt,... dit is echt vakmanschap!!! Wij zijn zeer tevreden!!
Dank jullie wel!

 

Mevr. Goris
Bree,

Een aanrader! Super vanaf de eerste kennismaking tot het uitgevoerde werk.
Chapeau Dennis

 

Dhr. Geboes
Neeroeteren,

Gewoonweg topbedrijf vakmanschap !

 

 

Mevr. Schildermans

Hamont-Achel

Vader en zoon hebben goed werk geleverd.

 

Mevr. Hendrickx

Halen,

Vorige week zijn vader en zoon onze muren komen afkappen, injecteren en opnieuw bezetten. Ze hebben heel mooi werk geleverd. Communicatie verliep ook goed. Als ik iets vroeg hebben ze dit ook nog extra gedaan ! Hele vriendelijke en correcte mensen. Een echte aanrader en zeker voor die prijs! Dank u wel Dennis en Eddy !

 

Dhr. Boon

Messelbroek

Duidelijke, klantgerichte, vriendelijke én snelle communicatie. De professionals van EDP houden zich aan hun afspraken, leveren snel en goed werk en hebben scherpe prijzen. Niet twijfelen dus.

 

Dhr. Goossens
Neeroeteren

Geen geldwolven maar echte vakmannen die inzitten met hun klanten. Professioneel, vriendelijk en eerlijk. Aanrader!

 

Dhr. Smits
Hasselt

Echte vakmannen! Communicatie, uitvoering en
opvolging verliepen vlekkeloos!

 

Mevr. Pleket
Hoeperingen

Zeer professioneel bedrijf ze waren snel ter plaatse om het vochtprobleem te beoordelen en zijn een week later al gekomen omdat er toch wel heel veel urgentie was. We zijn zeer tevreden en raden Vader en zoon team graag aan. En niet onbelangrijk de factuur klopt ook.

 

Dhr. Holtackers

Zeer goede en snelle service! Bedankt voor mijn vochtprobleem op te lossen.

 

Mevr. Vervoort.Neerpelt

Mooi op tijd, snelle deskundige diagnose, verder geen kosten, we weten wat doen! 10 op 10!

 

Mevr. DammOverpelt

vriendelijk en oprecht advies, dringen niks op. Hebben heel proper en vakkundig gewerkt ! super team.

 

Mevr. Patricia
Zutendaal

Heel tevreden van de service. Vriendelijke mannen die goed en proper werken. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en correcte prijs voor het geleverde werk! Gedaan met emmertjes water dragen.

 

 

Mevr. Evelien
Riemst

Heel proper gewerkt, alles gedaan zoals vermeld op offerte. Geen verrassingen op het einde en goed uitgevoerd. Ondanks een negatief probleem in huis, een heel positieve ervaring met deze firma! Top gedaan, dikke merci!

 

Dhr. Franssen 

Professioneel advies en opvolging! Kort maar krachtig.

 

Mevr Op t eyndt
Eerlijke vakmannen die inzitten met hun klanten. Zo zou het bij iedereen moeten zijn. Wij raden jullie zeker aan.

 

Dhr Wouters

Afgelopen week werden de muren in onze hal behandeld tegen opstijgend vocht. Moeilijke klus met leidingen, trappen en veel hoeken. Maar perfect uitgevoerd. Dikke pluim en ook grote waardering voor de manier waarop alles verlopen is. Dikke aanbeveling voor wie een vochtprobleem heeft : EDP

 

Mevr. Franck
Zeer mooi en proper werk geleverd. Heel vriendelijke mensen. We zijn heel tevreden en bevelen dit familiebedrijf zeker en vast aan!

 

Dhr. Akkermans

Vanaf het eerste contact met Dennis had ik een goed gevoel,geen gladde verkoopspraatjes ,gewoon een stielman die de oorzaak bekijkt en de juiste oplossing zoekt. Ook qua communicatie en afspraken is alles heel stipt verlopen. Kortom, correcte service en knap werk. Een dikke aanrader!

 

Dhr. Hoekx

Eind juni water binnen gehad. Midden juli contact gehad waarna elke afspraak zeer snel en correct is opgevolgd. Belofte was gemaakt om bij snelle goedkeuring van offerte de werken nog in augustus uit te voeren en deze week was het dan zo ver. 18 augustus en 21 augustus werken uitgevoerd. Zeer correcte, vriendelijke mannen met oog voor detail en vakmanschap.

 

Dhr. Colsen 

Hele vriendelijke mensen die hun job kennen en waar kwaliteit en afwerking op de eerste plaats komt. Alle afspraken nagekomen en altijd optijd. één van de weinigen die je in deze tijd nog voor de volle 100% kunt vertrouwen! Zeker een aanrader! Merci Eddy & Dennis.

Dhr. Hoeven

Vochtige keldermuren laten behandelen wegens indringen regenwater. Vriendelijk, correct en stipt. Nette en goed afgewerkte uitvoering.

Dhr. Michiels

De mensen van EDP bouwvaria zijn zeer correct in het nakomen van hun afspraken. Zaakvoerder kent zijn vak. Kijken uit naar de samenwerking en het resultaat.

Dhr. Clauwers.

Ze hebben ons heel goed geholpen bij ons vochtprobleem in de kelder. Dennis was altijd bereikbaar om ons te adviseren. Zelfs toen er toch nog iets bleek mis te zijn, zijn ze direct gekomen om het probleem alsnog onder garantie op te lossen. Correcte prijzen en echt mannen van hun woord.